Coating

Je wagen langdurig beschermen met een kwalitatieve coating!

Vanaf 475€

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte voor jouw wagen.

Info over Coating

Al meer dan 7 jaar kan je bij Kurt’s Car Detailing terecht voor een professionele coating om je wagen maximaal te beschermen. Met grote trots zijn wij ook gecertificeerd als plaatser van de wereldbekende Ceramic Pro Coatings in onze regio!

Ceramic Pro biedt een complete lijn beschermingsproducten aan. De coating is gebaseerd op bewezen nano-keramische technologieën. Voor de beste ervaring en verbeterde prestaties is elke productvariant speciaal samengesteld voor een bepaalde toepassing.

Met andere woorden, Ceramic Pro heeft een coatingformule of lakbeschermingsfilm voor zowat elk bestaand oppervlak te beschermen.

Ceramic Pro Coating Logo

Ceramic Pro 9H

Ceramic Pro 9H vormt een permanente verbinding met het oppervlak en kan alleen worden verwijderd door schuren. Het is een zeer duurzame beschermende coating die uw lak beschermt tegen schadelijke verontreinigingen.

Ceramic Pro 9H kan in meerdere lagen worden aangebracht, wat betekent dat de dikte van de coating kan worden verhoogd met extra lagen, waardoor een dikkere/hardere coating met verbeterde krasbestendigheid mogelijk is.

Ceramic Pro Coating Logo

Ceramic Pro Top Coat

Top Coat zorgt ervoor dat het oppervlak langer schoon blijft omdat vuil en roet er niet aan blijven plakken. Het super hydrofobe effect van de coating zorgt ervoor dat water parelt en van het oppervlak rolt, samen met vuil en roet.

Top Coat wordt steeds aangebracht na het 9H laagproces. Hoewel het niet zo duurzaam is als 9H, kan het ook op zichzelf worden toegepast. Top Coat verbetert ook de glansdiepte op alle geverfde oppervlakken voor die wetlook die vaak moeilijk te bereiken is met synthetische wassen.

Voordelen

  • Krasbestendigheid

  • Super hydrofoob effect

  • Weer- en UV-bestendigheid

  • Thermische weerstand (tot 1200°C)

  • Anti-graffiti

  • Geavanceerde chemische weerstand

  • Oxidatie en corrosie-bestendig

  • Hoogglans afwerking

Richtprijzen

Weldra meer info!

Realisaties

Een greep uit onze prachtige projecten waar we onze passie mochten op loslaten!

Kurt's Car Detailing - Logo
Betaling

Alle betalingen worden veilig uitgevoerd door Mollie BV.

Kurt's Car Detailing - Logo Transparent White

© 2022 All rights reserved
Designed with pure passion by Digital Work