Skip to main content

Polijsten

Heeft de lak van uw auto last van krassen, waskringen, of vertoont deze tekenen van dofheid als gevolg van frequent wassen? Dan is het mogelijk om de lak van uw auto te herstellen door middel van polijsten. Afhankelijk van de huidige staat van de lak, kan dit polijstproces in één stap worden uitgevoerd, of het kan meerdere stappen vereisen.

Om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen doen, nodigen wij u graag uit om langs te komen met uw auto of om enkele foto’s te sturen, zodat wij de huidige staat van de lak kunnen beoordelen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige polijstproducten van ZviZZer, waarmee wij de beste resultaten garanderen.

Indien u interesse heeft om zelf uw auto te behandelen, bieden wij ook producten en apparatuur aan in onze winkel en webshop. Ons assortiment omvat alles wat u nodig heeft, van polijstmachines tot pads en polijstmiddelen. U kunt ons volledige aanbod vinden via deze link.

IMG 2116 2 groot 794f83a5
IMG 2266 groot bf3d6ab3
IMG 2231 groot f6eca60d
IMG 2112 groot d1a3cc06

Als u overweegt om te beginnen als auto-detailer of als hobbyist, bieden wij ook cursussen aan waar u de nodige vaardigheden kunt leren. Voor meer informatie over onze cursussen, kunt u terecht op deze link naar het trainingcenter van Kurt’s Car Detailing.